Informatie

Op 22 januari 1986 werd onze vereniging opgericht met als doel het bevorderen en doen beoefenen van de combinatie sport triathlon. Anders gezegd, een vereniging die zorgt dat iedereen de mogelijkheid heeft op zijn of haar niveau multidisciplinaire duursport uit te oefenen.

Vaak wordt gedacht dat triathlon de ultieme triathlonafstand behelst (3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42 km hardlopen). Veel mensen weten echter niet dat er veel verschillende triathlonafstanden bestaan, waaronder de sprintafstand (750 meter zwemmen, 20 km, 5 km). Daardoor kun je al snel op een recreatieve manier deelnemen aan een wedstrijd.

Wij bieden de mogelijkheid om bij ons te zwemmen in het mooie Kikkerfort, hardlopen kan getraind worden op de atletiekbaan in Maarssen, en spinninglessen kunnen worden gevolgd bij sportcentrum van Asdonk.

In de zomerperiode wordt er door verschillende groepen van de vereniging in het buitenwater van de Meent of de Haarrijnse plas gezwommen. Ook worden er door verschillende groepen mooie tochten gefietst door de omgeving.

Zin om een paar keer deel te nemen aan een training? Meld dat gerust, de eerste paar keer kan dat geheel vrijblijvend om zo te zien of het iets voor je is.