installvistalogo

 22e Rabo Kwart van Breukelen - 5 mei 2012 Goed verlopen.


tvbwinnaarDe 22e editie van de Rabo Kwart van Breukelen leverde  voor de derde keer op rij een overwinning op voor Dirk Wijnalda uit Bunnik. In een tijd van 1:51:42 was hij slecht enkele seconden langzamer dan vorig jaar.

2e werd Rob Musters uit Oud Gastel, met kort daarachter Carlo van Lienden uit  Eemnes als 3e. Bij de dames was er een overall 1e plaats voor Leonie Verstegen uit Heemstede ( D40) met als eindtijd 2:19:15. Op de tweede plaats eindigde Priscilla Meerman uit Vlissingen (D20) en als derde Jansien van Dijk uit Groningen (D20).

De weersomstandigen vielen toch weer mee, hoewel het op de fiets met de wel stevige wind wel koud was, bleef het tijdens de wedstrijd in ieder geval droog, met soms zelf even een zonnetje erbij. Mede dankzij de inzit van de vele vrijwilligers, kan er terug gekeken worden op een geslaagde wedstrijd.

Voor de volledige uitslagen klik hier .

Via deze link zijn er foto's te zien van de triathlon.

 

De inschrijving voor 2018 zit vol.

Indien je op de wachtlijst wil komen stuur dan een mail met de volgende de gegevens naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naam:

Adres:

pc + woonplaats:

geboorte datum:

Geslacht:

email:

tel nr:

licentienummer:

zwemtijd 1 km:

championChip nummer:

IBAN-nummer: