installvistalogo

InstalVista Triathlon van Breukelen - 5 mei 2018


Op zaterdag 5 mei 2018 organiseert Triathlon Vereniging Breukelen de InstalVista triathlon van Breukelen. Traditiegetrouw is dit één van de eerste triatlonwedstrijden van het seizoen in Nederland. Het is een prachtige gelegenheid om je voor te bereiden op de wedstrijden later in het jaar.

Afstanden en locatie
De afstanden van de InstalVista triathlon van Breukelen zijn als volgt:
Zwemmen : 1 kilometer
Fietsen : 40 kilometer
Lopen : 10 kilometer
Er wordt gezwommen in het overdekte zwembad van sportcomplex 't Kikkerfort te Breukelen. Start en finish van het fietsen en lopen zijn naast het sportcomplex, waar uiteraard kleed- en douchegelegenheid is.

De serie indeling is inmiddels bekend en vind je hier

En tevens is extra info is hier te vinden.

 

*** Bacheloronderzoek tijdens InstalVista Triathlon Breukelen ***
(deelnemers worden hierover ook via de mail benaderd)

Wat bepaalt of een race slaagt of mislukt? Ligt dit aan externe factoren zoals de coaching, omstandigheden en het parcours of komt het juist door een goede voorbereiding, of een gebrek daaraan? Hoe zet je je over tegenvallers heen en hoe reageer jij als dingen niet gaan zoals gepland?

Wij, Yvon en Aranka (studenten Bewegingswetenschappen), gaan op zoek naar het antwoord op de vraag hoe triatleten omgaan met pijn en onverwachte gebeurtenissen tijdens een triatlon. Als triatleet krijg je tijdens je prestatie veel pijn te verduren, maar toch lukt het de meesten om, ondanks deze pijn, de finish te halen. Waardoor komt dit en wat betekent dit voor jouw prestatie?

Ben jij enthousiast geworden over dit onderzoek en doe je graag mee? Meld je dan aan via deze link:
De deadline voor het aanmelden voor ons onderzoek is woensdag 2 mei i.v.m. voorbereidingen voor de dag zelf.
Alvast bedankt! :)

***********************

 

Inschrijven:

Het maximaal aantal inschrijvingen is inmiddels bereikt. Wil je op de wachtlijst geplaatst worden, kijk hiernaast voor de gegevens die je moet aanleveren.

 

 

De inschrijving voor 2018 zit vol.

Indien je op de wachtlijst wil komen stuur dan een mail met de volgende de gegevens naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naam:

Adres:

pc + woonplaats:

geboorte datum:

Geslacht:

email:

tel nr:

licentienummer:

zwemtijd 1 km:

championChip nummer:

IBAN-nummer: