installvistalogo

InstalVista Triathlon van Breukelen - 6 mei 2017


Op zaterdag 6 mei 2017 organiseert Triathlon Vereniging Breukelen de InstalVista triathlon van Breukelen. Traditiegetrouw is dit één van de eerste triatlonwedstrijden van het seizoen in Nederland. Het is een prachtige gelegenheid om je voor te bereiden op de wedstrijden later in het jaar.

Afstanden en locatie
De afstanden van de InstalVista triathlon van Breukelen zijn als volgt:
Zwemmen : 1 kilometer
Fietsen : 40 kilometer
Lopen : 10 kilometer
Er wordt gezwommen in het overdekte zwembad van sportcomplex 't Kikkerfort te Breukelen. Start en finish van het fietsen en lopen zijn naast het sportcomplex, waar uiteraard kleed- en douchegelegenheid is.
Ook dit jaar hebben we de beschikking over extra parkeergelegenheid, Deze extra plekken bevinden zich naast de BSO en het scholencomplex RSG Broklede.

Starttijden
Er wordt gestart in 5 series (met maximaal 40 deelnemers per serie). In de derde serie starten alle dames. De snelste zwemmers starten in de laatste serie. De serie indeling zal in de week voor de triathlon op de site bekend gemaakt worden.
1e serie : 08:00 uur
2e serie : 08:30 uur
3e serie : 09:00 uur
4e serie : 09:30 uur
5e serie : 10.00 uur
De limiettijd voor het zwemmen bedraagt 28 minuten, dan moet je het water verlaten om de volgende serie nog de gelegenheid te geven om in te zwemmen.

Inschrijven

Het maximaal aantal inschrijvingen is inmiddels bereikt. Wil je op de wachtlijst geplaatst worden, kijk hiernaast voor de gegevens die je moet aanleveren.

 

Chiphuur.
Ook dit jaar word er voor de tijdwaarneming gebruik gemaakt van de Championchip. Als je al in het bezit bent van een chip kan je dit opgeven bij het inschrijven.
Als je een chip huurt krijg je hierbij ook een enkelband. De gehuurde chip moet (inclusief de enkelband) na de wedstrijd weer worden ingeleverd bij de post waar je de fiets ophaalt. Indien de chip niet wordt ingeleverd dan zijn wij genoodzaakt om de borg van € 30,-- die Champion Chip ons in rekening brengt te incasseren. De chip wordt dan je eigendom.

Kosten deelname
Kwart Triatlon individueel:
€ 32,50 voor NTB-leden.
€ 40,25 voor deelnemers zonder NTB-licentie
€   3,00 extra voor huurchip

Betaling gaat uitsluitend via een machtiging die je bij het inschrijven geeft, waarna het bedrag automatisch wordt afgeschreven.

Meer info is te vinden op deze pagina

Veel succes met de trainingsvoorbereidingen en tot ziens op 6 mei in Breukelen

 

De inschrijving voor 2017 zit vol.

Indien je op de wachtlijst wil komen stuur dan een mail met de volgende de gegevens naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Naam:

Adres:

pc + woonplaats:

geboorte datum:

Geslacht:

email:

tel nr:

licentienummer:

zwemtijd 1 km:

championChip nummer:

IBAN-nummer