Clubkampioenschappen 2017

 

In 2017 houden we de clubkampioenschappen op de volgende data:

  • zwemmen op 23 mei,
  • lopen (bij De Meent) op 30 mei en
  • fietsen (in de polder) op 6 juni.
  • Allemaal om 19.00 uur

Het clubkampioenschap triathlon is tijdens de achtste triathlon van Maarssen op zaterdag 2 september. Alle leden worden gevraagd om daar zelf tijdig voor in te schrijven.

Het overall clubkampioenschap triathlon gaat opnieuw om de Aaldrik IJkema Trofee. Tamara presteerde daar als beste TVB-dame in 2016 1.17.07. Jeffrey was beste TVB-man in 1.00.46. Dat betekent dat de vrouwen in 2017 een virtuele voorsprong hebben van 16.21min. Dat was vorig jaar méér. De mannen hebben het dit jaar dus gemakkelijker….

 

Onze kampioenen van 2016 waren:

  •  Tamara en Jeffrey voor de triathlon.
  •  Voor lopen waren dat Marjolein en Jeffrey.
  •  Voor fietsen Astrid en Luuk.
  •  Voor zwemmen Eveline en Sander

 

 

 

Clubkampioenschap 2017 Fietsen, hegemonie doorbroken.

Het moest er een keer van komen, maar het zal toch even pijn gedaan hebben. Luuk is onttroond als fietskampioen van de TVB. Zolang als we het bekende rondje in de polder hebben gereden, was hij (als hij meedeed, wat slecht een enkele keer niet het geval was) de snelste. Dit jaar was het Roel die met een gemiddelde van iets meer dan 40 km/uur de het kampioenschap naar zich toe trok. Ook door de rest van de deelnemers werden snelle tijden gereden, de meeste verbeterde hun tijd van vorig jaar, of zaten daar dicht in de buurt. Bij de dames is er, net als bij het lopen, meer wisseling in winnnaars.Dit jaar was het  Marleen Vos die met de snelste tijd van alle fiets kampioenschappen winnares werd. Proficiat beide.

 

 fietsen2017

 Meer statistieken zijn hier te vinden (met dank aan Paul)

r6-191

 

Foto's gemaakt door Luuk staan hier.

 


 

Clubkampioenschap 2017 lopen

Ook dit jaar weer prima weer afgelopen dinsdag 30-05-2017 tijdens het clubkampioenschap lopen. Voor de 5e keer het bekende rondje vanaf zwembad De Meent. Iets minder deelnemers dan vorig jaar weliswaar maar toch weer prima tijden die gelopen werden. Bij de dames voor de 5e keer een nieuwe winnares, na achtereenvolgens Inge, Chantal, Hennie en Marjolein nu Marleen . Bij de heren na 3x Dennis en 1x Jeffrey nu Roel als winnaar. Proficiat beide!

 

lopen2017

Onze clubfotograaf Luuk schoot weer de nodige mooie plaatjes die hier zijn  te vinden.

lopenkl